Rreth nesh - IT Market
Cmimorja Kyçu
Tel: +383 38 220 321
Mob/Viber: +383 44 599 440

Kategorite

Rreth nesh

 Kompania IT Market ka filluar operimin ne tregun Kosovar ne vitin 2011.
Pas ofrimit te sherbimeve dhe materialeve ne lokalet tona afariste ne vitin 2014 me ndihmen tuaj jemi zhvilluar edhe me tutje.
Vizioni jone eshte qe te ju ofrojme sherbime adekuate , Materiale cilesore ne kohe dhe ne vendin e duhur.
Misioni jone eshte qe te jemi sa me afer konsumatoreve tone qe te ju ofrojme sherbimet e kerkuara.
Me perkrahjen e klienteles tone, kemi arritur ne pozicionin aktual ku kemi filluar te ofrojme sherbimin online te porosive ku te gjitha detajet tjera per secilen produkt jane te dhene ne Dyqanin tone Online.